Ударио Пижон на Матеуса

Published on 11/19,2010

На пријатељској утакмици између наших " орлова ", Србије и Бугарске, поново су виђене бизарне сцене.
Наш селектор је почео да ради свој посао, и коначно позвао младе Адема Љајића и Миралема Сулејманија, без икакве сумње, будућност нашег фудбала. Адем је за кратко време постао носилац игре Фијорентине, док је Миралем још увек најскупљи играч непогрешивог Ајакса. Напоменуо бих - најскупљи играч у историји.
Али овде је крај добрим вестима. Утакмица без некаквог посебног значаја, одиграна рутински, помало стегнуто, али је Никола Жигић пронашао пут до мреже и донео ту преко потребну победу нашој репрезентацији, чак и против нејаких Бугара, које предводи једна од легенда Партизана, али још познатија легенда светског фудбала, Немац Лотар Матеус.
 
 
Док су догађаји на терену били очекивани, они на трибинама нису. Погрдно скандирање од стране Бугара је више неко скандалозно ( " Србе на врбе ", " Убиј Србина " ) подсетило нас је све на неке друге комшије, али нису остали дужни ни наши, тачније, већ позната фан-група наше репрезентације, " Орлови ", који су носили мајице са ликом председника ФСС-а, Томислава Караџића, који је, барем на слици, иза затворских решетака.
А да ли је ико навијао за наше момке? Можда појединци. Испред телевизора, после Дневника и пре Фарме...


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me