Хрвати поново гађају камењем

Published on 12/15,2010

Поново смо у Хрватској. Загреб. Меч између Динама и ПАОК-а, већ је почео, јер су навијачи хрватског клуба каменовали аутобус са симпатизерима ПАОК-а. Да, почели смо да се понављамо, али тек - два слична догађаја у пет дана је мало и превише. Можда наши навијачи јесу лидери у региону по инцидентима баш онда када то не треба, али комшије нам показују да нема места опуштању.. Од симпатичног узнемиравања Зенитових фудбалера летос у Сплиту,када су " Торцидаши " певали испред хотела, не дајући фудбалерима да се одморе, стигли смо до просте чињенице да сада каменице несметано лете..
Новинари у Хрватској повезују чињеницу да је ПАОК " братски " клуб са Партизаном, те и Србијом, те чињеницом да су Грци и Срби православци, и све то је, по њима, довољна провокација.. Заиста, шта човек да каже на чињеницу да их је тако лако испровоцирати?
Ово је одлучујућа утакмица за Динамо и могће пролеће. Игра им само победа, док ПАОКу одговара све осим пораза. Ако имају слуха, овај меч ће преносити В92, јер из неког разлога, управо смо ми Срби оно што овај меч чини мечом " стољећа ". Срећно црно-бели дечки! Бок.


Comments

 1. 12/15,2010 | 14:22

  Nema šta, balkan je balkan i svi smo ista govna... Da je bilo sreće Hitler da nam ostane, pa da vidim kod njega ko će tako da divlja!
  Plakaće evropa za Hitlerom, kažem ja!

 2. 12/16,2010 | 01:47

  ovo su huligani, a ne navijaci!!!

 3. 01/07,2011 | 20:14

  hahaha

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me