Финале Дејвис купа уз специјалце из Француске

Published on 12/02,2010

Када почне финале Дејвис Купа, у борби за "салатару" неће бити само тенисери. Србија, као домаћин, обезбедиће простор за одржавање, смештај за поштоване госте из Француске, наши људи радиће на промоцији овог спектакла, на телевизијском преносу у све земље света, као координатори програма, јер је финале увек више од само још једног меча.. Биће спектакл, приказаћемо се у најлепшем могућем светлу. Људи који су дошли до својих карата, тог дана, обући ће се најлепше што могу, нико неће штедети, и сви ћемо веровати да ће тог дана очи света бити уперене у нас.. И хоће.
Елитна Француска полицијска јединица "РАИД", већ је овде, у тренутку док ово пишем. Десетак припадника малтенеобезбеђења Николе Саркозија данима већ вршља по улицама, прати све што се догађа, све то бележи, и у случају да неко планира нешто, нема сумње да ће учинити све да то зауставе ПРЕ. Нико се није ни сетио да се буни због тешке увреде нас, као домаћина, који би требало да гарантујемо безбедност.. Једноставно, не верују нам. А и зашто би? Па њихов грађанин, Брис Татон је овде оставио свој живот у нападу хулигана "које нико не разуме". Не, не разумемо их нити то желимо. А чак и тај "РАИД" треба да схватимо као француску делегацију. Добро нам дошли!


Comments

  1. 12/02,2010 | 17:40

    Neka pobedi najbolji ! :)

  2. 12/02,2010 | 22:04

    RAID je, u datim okolnostima, sasvim ocekivana pojava ovde. Drugo, nesto nisam ni primetio da smo se raspucali sa garancijama( kako to nas "serif" ume)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me