Трагедија или комедија?

Published on 11/11,2010

Да није смешно, било би тужно. Француска репрезентација, која се припрема за финале Дејвис Купа, које се игра у Београду, не ради само на бекхенду, форхенду или слајсу. Не раде само физичке вежбе, већ се и психички припремају за оно што ће уследити у децембру месецу. Ако сте помислили да су пронашли какве психологе, грдно сте се прешли.
Наиме, Тениски савез Француске је унајмио ни мање ни више него праве фудбалске хулигане, који ће покушати да "непријатељским" навијањем симулирају опште познате "српске" и тиме покушају да припреме и адаптирају Француску репрезентацију за низ непријатности које би могле да се чују са трибина Београдске "Арене". Заиста никада нисам чуо за сличан случај, а и ако јесам, наша земља никада није била поменута у таквим причама.

Међутим, треба прихватити реалност да смо поново, због "човека у црном" сви означени као дивљаци из прашума Амазоније, и да сада чак и један такав спорт, као што је тенис, има " ватрене " присталице.. Наравно, сви се још увек сећамо обрачуна у Аустралији, али..
Тенис и спрски хулигани. Једначина између које данас стоји знак једнакости.
undefined 
 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me